Naslovna / Ministar Tomo Medved svečano otvorio 16. izdanje Susreta djece hrvatskih branitelja u Savudriji

Ministar Tomo Medved svečano otvorio 16. izdanje Susreta djece hrvatskih branitelja u Savudriji

Danas, 29. kolovoza 2017. godine, svečano je otvoreno 16. izdanje Susreta djece hrvatskih branitelja – uspomene na sretnu budućnost, koji se već devet godina odvija u Savudriji, a u organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

Zamjenik gradonačelnika Grada Umaga Ivan Belušić pozdravio je brojne uzvanike i djecu te svima zaželio toplu dobrodošlicu i ugodan provod u našem gradu. Susret je u ime Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske otvorio ministar, g. Tomo Medved, a prisustvovali su i predstavnici Saveza izviđača Hrvatske, Zagrebačkog Holdinga kao i organizacijskog odbora Susreta.

Od danas pa sve do četvrtka u kampu boravi gotovo šestotinjak djece iz cijele Hrvatske koja se natječu u raznim sportskim, umjetničkim i društvenim disciplinama. Cilj navedenih susreta je odgajati djecu na način da zavole domovinu, upoznavanjem njezinih ljepota i znamenitosti, kao blago koje moraju njegovati svojim stvaralaštvom, rukama i umom.

 

Vrijeme

  • 19°C 13°C 25.09.2017 Ponedjeljak
  • 20°C 13°C 26.09.2017 Utorak
  • 21°C 14°C 27.09.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr