Naslovna / Prijem uspješnih umaških srednjoškolaca

Prijem uspješnih umaških srednjoškolaca

Četrdesetak uspješnih umaških srednjoškolaca, zahvaljujući iznimnim rezultatima, tradicionalno su prisustvovali svečanom prijemu kod gradonačelnika Grada Umaga u utorak, 18. srpnja 2017. godine, u Gradskoj vijećnici. 

Nakon uvodnog pozdrava, riječi pohvale i iskrene čestitke gradonačelnika Vilija Bassanesea, učenicama i učenicima koji su s odličnim uspjehom završili sva četiri razreda srednje škole, ukupno njima 15, dodijeljeno je priznanje i novčana nagrada u pojedinačnom iznosu od 500,00 kuna.  Ujedno, dodijeljena su priznanja za uspjeh i zalaganje u nastavnim te izvannastavnim aktivnostima učenicama i učenicima, njima 28, koji su sudjelovali na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama.

„Iskrene čestitke svim nagrađenima, njihovim mentorima, roditeljima i svima onima koji su doprinijeli da danas ovdje nagrađujemo mlade, uspješne ljude. Ovi su učenici naša budućnosti, a pored sustavnog i kvalitetnog ulaganja u obrazovanje, njihovi su uspjesi primjer svim generacijama da se rad i trud isplati. Svim našim učenicama i učenicima u ime Grada Umaga od srca želim kvalitetnu i uspješnu budućnost!“, zaključio je gradonačelnik  Bassanese prilikom dodjele nagrada.

Popis nagrađenih učenika srednje škole možete preuzeti ovdje.

 

Vrijeme

  • 29°C 20°C 17.08.2017 Četvrtak
  • 31°C 22°C 18.08.2017 Petak
  • 31°C 22°C 19.08.2017 Subota

izvor: meteo.hr