Naslovna / Još jedna uspješno odrađena Noć Sv. Pelegrina

Još jedna uspješno odrađena Noć Sv. Pelegrina

Iako je bila zakazana za subotu 1. srpnja, uslijed šteta prouzročenih jakim nevrjemenom na našem području, tradicionalna ljetna fešta Mjesnog odbora Seget održala se ove subote, 8. srpnja 2017. godine, pod prekrasnim zvjezdanim nebom, dokazavši još jednom kako je zajedništvo uvijek najjača karika.

U organizaciji vrijednih mještana Segeta, a pod pokroviteljstvom Grada Umaga, na plaži u Sv. Pelegrinu, održana je velika humanitarna fešta „Noć Svetog Pelegrina – La notte de San Pelegrin“ uz dobru glazbu i još bolju ponudu lokalnih delicija, od morskih plodova do domaćih slastica i kolača. Ugodnom druženju nisu odoljeli brojni Umažani i Umažanke, kao ni  turisti željni prave domaće zabave.

Program manifestacije započeo je u 18:00 sati s nastupom talentiranih harmonikaša „D&D“,  a zabava uz ples i iznenađenja do kasno u noć se nastavila uz glazbeni show domaće grupe „Bukaleta Band“. Cijelu manifestaciju pratila je bogata gastro ponuda, a prihod je namijenjen u humanitarne svrhe.  Kako su istaknuli volonteri i organizatori, „svatko od nas može biti kamenčić kuće ljubavi i humanosti“ te, uz glazbu i druženje, pomoći onima kojime je to zaista potrebno.

 

Slike: Roberto Nemaz

 

Vrijeme

  • 19°C 13°C 25.09.2017 Ponedjeljak
  • 20°C 13°C 26.09.2017 Utorak
  • 21°C 14°C 27.09.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr