Naslovna / Proslavljen 3. rođendan Udruge „Pružam ti ruku“

Proslavljen 3. rođendan Udruge „Pružam ti ruku“

Umaška udruga „Pružam ti ruku – Ti porgo la mia mano“ jučer, 28. veljače 2017. godine, proslavila je svoj 3. rođendan. U prostorima OŠ Marije i Line, koje je Grad Umag u kolovozu 2016. godine predao udrugama „Pružam ti ruku“ i „Communitas“ na korištenje, predsjednica Udruge Slavica Renko održala je mnogobrojnim uzvanicima prezentaciju osvrnuvši se na sve aktivnosti Udruge od njena osnutka.

Tijekom svoga rada, Udruga je organizirala niz manifestacija, radionica, edukacija i terapija za djecu s teškoćama u razvoju, pružajući tako potrebitim obiteljima najveću i najbolju moguću podršku kako bi se njihovim malim članovima obitelji omogućio što kvalitetniji rast i razvoj. Udruga surađuje s nizom osoba iz redova stručnih službi, kao i mnogim udrugama i institucijama  u Umagu i diljem Istre. Članovi ove udruge, vrijedni i marljivi volonteri, aktivni su u svim humanitarnim akcijama u Umagu, i van njega. Zahvaljujući njihovom radu i svakodnevnom doprinosu, ostvaren je veliki iskorak u podizanju svijesti o autizmu te općenito o djeci s teškoćama u razvoju na području Umaga.

Čestitamo svim članovima Udruge 3. obljetnicu djelovanja te od srca želimo još puno uspješnih akcija i zajedničkih projekata.

 

Vrijeme

  • 27°C 18°C 24.07.2017 Ponedjeljak
  • 25°C 18°C 25.07.2017 Utorak
  • 24°C 17°C 26.07.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr