Naslovna / Posjeta predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza gradonačelniku Grada Umaga

Posjeta predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza gradonačelniku Grada Umaga

Obzirom da se Umag svakodnevno razvija u smjeru stvaranja sredine „po mjeri“ svakog sportaša, posjete uvaženih osoba iz svijeta sporta gradonačelniku doista su česte. Svrha posjeta je svakako i „brain storming“ o mogućnostima organizacija raznih sportskih događanja u domaćinstvu Umaga, grada sporta. Tako je danas, 6. veljače 2017. godine, gradonačelnika Grada Umaga posjetio predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač. Prošlogodišnja izvanredna organizacija prijateljskih utakmica ženskih seniorskih odbojkaških reprezentacija Hrvatske i Slovenije u Umagu te zadovoljstvo HOS-a uspjehom samog događanja, otvorili su vrata za daljnje eventualne planove na polju odbojke.

Na susretu s gospodinom Baračem bili su prisutni i zamjenik gradonačelnika Grada Umaga Mauro Jurman te predsjednik Muškog odbojkaškog kluba Umag Edi Forza.  

Grad Umag kontinuirano radi na popularizaciji sporta kao životnog opredjeljenja. Nadodavši činjenicu kako je Umag jedan od kandidata za prestižnu titulu Europskog grada sporta 2018., ne čudi  što Umag kao jedini grad u Hrvatskoj i široj regiji već godinama ponosno organizira Sajam sporta, festival u kojem sportaši mogu prenijeti sve svoje vrijednosti i vještine na građane te međusobnim sportskim iskustvima pomoći si u izgradnji i sportskom napretku.

 

Vrijeme

  • 19°C 13°C 25.09.2017 Ponedjeljak
  • 20°C 13°C 26.09.2017 Utorak
  • 21°C 14°C 27.09.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr