Naslovna / Nova zgrada Istarskog vodovoda d.o.o. u Umagu

Nova zgrada Istarskog vodovoda d.o.o. u Umagu

Gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese, njegov zamjenik Mauro Jurman te pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav Valdi Buršić, u siječnju su ove godine u Uredu gradonačelnika ugostili direktora Istarskog vodovoda d.o.o. Mladena Nežića te voditelja Poslovne jedinice Buje Gorana Travaša. Na susretu je bilo riječi o razvojnim planovima izgradnje nove vodovodne infrastrukture na području poslovne opskrbne zone Marketi, kao i ostalim redovnim i vanrednim aktivnostima Istarskog vodovoda d.o.o. na području Grada Umaga.

Direktor Nežić predstavio je gradonačelniku, njegovom zamjeniku te pročelniku izgradnju poslovne zgrade u komunalno-servisnoj zoni Finida koja se gradi na ukupnoj zemljišnoj površini od oko 4.000 m2. Dovršetak izgradnje nove poslovne zgrade Ispostave Umag planiran je za kraj 2017. godine. Osim redovnih aktivnosti, u okviru nove zgrade bit će otvoren i ured za potrošače.

Izgradnjom nove zgrade u vlasništvu Istarskog vodovoda d.o.o., građani, odnosno potrošači Grada Umaga, dobit će potpuno novu zgradu u njihovom gradu, u kojoj će se moći obratiti za sva pitanja vezano za usluge Istarskog vodovoda d.o.o na području Grada Umaga.

 

Vrijeme

  • 19°C 13°C 25.09.2017 Ponedjeljak
  • 20°C 13°C 26.09.2017 Utorak
  • 21°C 14°C 27.09.2017 Srijeda

izvor: meteo.hr