Naslovna / Novogodišnja zdravica u Segetu

Novogodišnja zdravica u Segetu

Najljepši uvod u novu 2017. godinu priredili su veseli mještani Mjesnog odbora Seget-Seghetto, koji već tradicionalno pozdravljaju prvi dan u godini druženjem i spektakularnim vatrometom.

Točno u 18:00 sati sve je bilo spremno za najljepši pozdrav Novoj godini u Segetu. Brojni mještani i gosti okupili su se kod boćališta ne bi li na najoriginalniji način, svi zajedno, čestitali Novu godinu. Kako je istaknuo i organizator druženja, ujedno i predsjednik jednog od najaktivnijih mjesnih odbora u Gradu Umagu, Roberto Nemaz, važno je družiti se i jedni drugima zaželjeti sve najbolje. „Bogatstvo našega grada i Segeta leži upravo u zajedništvu, stoga vjerujem kako će Novogodišnja zdravica postati tradicionalna. Velika zahvala ide mojim mještanima, neumornim volonterima koji voljom i entuzijazmom obogaćuju zajednicu.“ naglasio je Nemaz u uvodnom govoru.

Uz odličnu domaću gastro ponudu, brojni mještani i prijatelji mogli su se zagrijati i čašom kuhanog vina, a najmlađe je razveselila nasmijana „zia Befana“ koja je prisutnima dijelila slatkiše i lijepe želje. Novogodišnjoj zdravici i velikom vatrometu prisustvovali su i gradonačelnik Vili Bassanese te njegov zamjenik Mauro Jurman koji su prisutnima zaželjeli mirnu, uspješnu i zdravu 2017. godinu.

 

Vrijeme

  • 29°C 20°C 17.08.2017 Četvrtak
  • 31°C 22°C 18.08.2017 Petak
  • 31°C 22°C 19.08.2017 Subota

izvor: meteo.hr