Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Uvjeti korištenja

Svi podaci prikazani na službenoj web stranici Grada Umaga postoje isključivo u svrhu informiranja. Korištenje bilo kojeg dijela ovog portala u komercijalne svrhe nije dopušteno. Fotografije, tekstovi, dokumenti i planovi prikazani na ovim stranicama ne smiju se kopirati i koristiti u drugim publikacijama, pisanim ili elektronskim, osim uz odobrenje gradske uprave Grada Umaga. Nakon odobrenja korištenja i daljnje objave gore navedenih kategorija podataka, obavezno je navesti  izvor, odnosno link: www.umag.hr. 

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Uredništvo, također, nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz navedenog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.