Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Sustavnom obnovom dječjih igrališta za bezbrižnije djetinjstvo naših malih Umažana

12.07.2018.

Grad Umag već dugi niz godina provodi snažne mjere u smjeru podrške i pomoći svojim najmlađim sugrađanima, kao i njihovim roditeljima. Pored projekta „Umag-grad djece 2010.-2020.“ u okviru kojeg se planira u potpunosti izgraditi nove, odnosno rekonstruirati postojeće vrtiće, potpore od 1.500,00 KN po svakom novorođenom djetetu, jednokratne pomoći za djecu čiji su roditelji nezaposleni ili imaju ozbiljnih socijalnih problema, besplatnih udžbenika, kao i osiguranog produženog boravka te besplatnog prijevoza za sve osnovnoškolce, sufinanciranja prijevoza srednjoškolaca, studentskih stipendija te socijalnih potpora za studente slabijeg imovinskog stanja, Grad Umag kontinuirano provodi i manje projekte, a koji su opet od iznimno velike važnosti. Tako je upravo proveden još jedan krug rekonstrukcije i obnove dječjih igrališta na području cijelog Umaga, radi ljepšeg i bezbrižnijeg djetinjstva naših malih sugrađana.

Tako su svoje „ljepše ruho“ dobila dječja igrališta u Đubi, Segetu, Lovrečici, Babićima, Petroviji, Finidi, tri u Komuneli, Murinama, pet u Moeli te Punti. Dječje igralište u Rožacu je u fazi izgradnje, a u planu je izgradnja igrališta i u drugim mjesnim odborima Grada Umaga.

Grad Umag se kontinuirano trudi svojim najmlađim sugrađanima pružati što bolji i kvalitetniji život, ne bi li se razvili i izrasli u zadovoljne i ispunjene osobe, a u konačnici činili sastavni dio naše zadovoljne i ispunjene zajednice.

Obavijesti

Sve obavijesti RSS

Novosti

Sve novosti RSS

Događanja

Sva događanja RSS