Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Sea Star Festival službeno otvorio ljetnu sezonu punu zabave

30.05.2018.

Uz kolosalan scenski spektakl i erupciju pozitivne energije, završen je drugi Sea Star festival. Nezaboravnim nastupima, koje su priredili brojni izvođači na ovogodišnjim spektakularnim pozornicama u srcu naše prekrasne lagune Stella Maris, završeno je drugo izdanje Sea Star festivala by EXIT, a neumorni organizatori već startaju s pripremama za izdanje 2019.

Od 24. do 27. svibnja desetci tisuća glazbenih hodočasnika prošli su kroz festivalska vrata i neumorno partijali na 16 festivalskih zona, od čega čak sedam pozornica ispunjenih plesnom glazbom i fanovima željnim prvog velikog ljetnog festivala na otvorenom.

Posjetitelji su u Umag stigli iz preko 40 zemalja svijeta, kako iz cijele regije i gotovo svih EU zemalja, tako i iz udaljenih destinacija kao što su Argentina, Kolumbija, Čile, ali i Rusija, Finska i Kina.

Epicentri zbivanja očekivano su bili spektakularna i dvostruko veća nego lani glavna pozornica Addiko Tesla Stage, te najvreliji amfiteatar ovog vikenda - Nautilus Arena. Istru su pohodila vodeća svjetska imena kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Filatov & Karas, Ofenbach, Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven te sjajna postava iz regije Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Sajsi MC, Senidah, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi.

Umaški Sea Star je opravdao titulu najboljeg novog festivala u Hrvatskoj i na najbolji mogući način „Sea Startao“ dugo festivalsko ljeto. Zahvaljujemo se od srca organizatorima i brojnim volonterima te svim našim sugrađanima na velikom uspjehu drugog izdanja festivala prijateljstva, ljubavi i dobrih emocija.

Vidimo se svakako i sljedeće godine na najboljem festivalu!