Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Prijem uspješnih umaških srednjoškolaca

31.07.2018.

Osam uspješnih umaških srednjoškolaca, zahvaljujući iznimnim rezultatima, tradicionalno su pozvani na svečani prijem kod gradonačelnika Grada Umaga, koji je održan u utorak, 31. srpnja 2018. godine u Gradskoj vijećnici.  

Nakon uvodnog pozdrava, riječi pohvale i iskrenih čestitki gradonačelnika Vilija Bassanesea, učenicama i učenicima koji su s odličnim uspjehom završili sva četiri razreda srednje škole, dodijeljeno je priznanje i novčana nagrada u pojedinačnom iznosu od 500,00 kuna. 

Uspješni srednjoškolci s područja Grada Umaga kojima su ove godine uručena priznanja su  Frane Batagelj, Lejla Kruševljanin, Braian Perin, Valentina Puškadija, Mia Matea Velenik, Lana Primožić, učenici Srednje škole Mate Balote u Poreču, te Gianluca Prelogar, učenik Talijanske srednje škole "Pietro Coppo" u Izoli i Tea Pavičić, učenica Gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu.

„Od srca čestitam svim našim srednjoškolskim odlikašima. Ujedno, čestitam i njihovim mentorima, roditeljima, kao i svima onima koji su doprinijeli uspjehu naših mladih sugrađana koji predstavljaju našu budućnost, kao i primjer svim mlađim generacijama da se rad i trud isplati. U ime Grada Umaga, svima vama od srca želim kvalitetnu i uspješnu budućnost, puno upijanja novih znanja. Jer, znanje obogaćuje pojedinca, a opet izravno utječe i na kvalitetu života cjelokupne zajednice. Hvala vam na tome!“, zaključio je gradonačelnik Bassanese prilikom dodjele nagrada.

Obavijesti

Sve obavijesti RSS

Novosti

Sve novosti RSS

Događanja

Sva događanja RSS