Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Naj teta pričalica u suradnji sa DVJ „Duga“ Umag i Gradom Umagom poklanja osvojene pelene djeci djelatnika Uljanika

26.10.2018.

Na natječaju „Naj teta vrtića“ u organizaciji web portala Klokanica i Pampers Pantsa, prijavljeni odgajatelji iz cijele Hrvatske grupirani su u 3 kategorije: „Naj teta pričalica“, „Naj teta kao treći roditelj“ i „Naj teta kreativka“. Među devet finalista u kategoriji „Naj teta pričalica“ pobjedu je osvojila odgojiteljica Arijela Bajkin, tada zaposlena u Dječjem vrtiću i jaslicama „Duga“ Umag. Arijelu su na natječaj prijavili roditelji iz odgojne skupine „Ribice“ poslavši portalu Klokanica priču o svojoj odgojiteljici. „Mama, molim te čitaj polako i lijepo kao što nam čita naša teta Arijela svaki dan prije spavanja“, kaže djevojčica u toj priči i time opisuje Arijelu kao posebnu odgajateljicu koja je kod djece probudila ljubav prema čitanju i otvorila put prema svijetu mašte.

Kao pobjednica natječaja sa najviše osvojenih glasova u kategoriji „naj teta pričalica“, odgajateljica Arijela Bajkin je, osim te titule za sebe, osvojila nagrade i za svoj vrtić: potrošni materijal  u vrijednosti od 10.000 kn te zalihu pelena Pampers Pants u vrijednosti od 14.000 kn.

Uvijek potreban potrošni (likovni) materijal dobro je došao odgajateljima i djeci u svakodnevnom radu u vrtiću.

Zaliha pelena (56 paketa različitih veličina) Pampers Pants u vrijednosti od 14.000 kn, Dječji vrtić i jaslice „Duga“ Umag u dogovoru s Arijelom Bajkin te osnivačem, Gradom Umagom, ovih će dana biti donirana radnicima pulskog Uljanika, kojem su ipak potrebnije nego li jasličkim skupinama umaškog dječjeg vrtića.

 

Izvor: Dječji vrtić i jaslice "Duga" Umag