Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Kolovoz započeo uz pučku feštu MO Materada

07.08.2018.

Prvi vikend u kolovozu Umag tradicionalno obilježava Gospu snježnu uz nezaobilaznu feštu u organizaciji MO Materada-Matterada i Zajednice Talijana Materada, koji brojnim posjetiteljima, turistima i gostima priređuju dvodnevnu feštu u znaku sporta, zabave te dobrog „ića i pića“.

Tako su u subotu 4. i nedjelju 5. kolovoza Juricani još jednom dokazali kako su pravo mjesto za zabavu. Program je započeo u subotu u ranim jutarnjim satima boćarskim turnirom te se nastavio nogometnim turnirom, dok su se za zabavu i ples pobrinuli članovi „MALVAZIJA BAND“ i sudionici međunarodnog susreta harmonikaša MAGICARMONICA. Nedjelja je započela svetom misom u 11:00 sati te se nastavila sportskim aktivnostima, odnosno biciklijadom, turnirom u briškuli i trešete te ženskim odbojkaškim turnirom.  Uz bogatu gastronomsku ponudu, posjetitelji su uživali u koncertu Puhačkog orkestar „Naša sloga“ Babići, a veselu atmosferu zagrijali su mladi članovi „Tu i tamo“ banda.

Članovi MO Materada i Zajednice Talijana, na čelu s Adrianom Balanzinom i Katijom Šterle Pincin, izrazili su zadovoljstvo radi uspjeha ove tradicionalne pučke fešte te dokazali kako je zajedništvo uvijek na prvom mjestu.

 

Fotografije: Malvazija band, Biciklistički klub Bujštine

Obavijesti

Sve obavijesti

Novosti

Sve novosti

Događanja

Sva događanja