Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Delegacija Grada Umaga na prijemu kod gradonačelnika Sarajeva

08.07.2019.

Dan nakon osvojene titule najboljeg gradonačelnika centralne i jugo-istočne Europe, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese i suradnici posjetili su Grad Sarajevo te prisustvovali službenom prijemu kod gradonačelnika grada Sarajeva, g. Abdulaha Skake i njegovog zamjenika, g. Milana Trivića.  

Bila je to prilika za uzajamno upoznavanje, ali i čestitanje g. Bassaneseu na osvojenoj nagradi.

Gradonacelnik Skaka je istaknuo da susret s umaškim kolegama predstavlja izuzetnu čast i poseban doživljaj.

 „Čestitam na vrlo važnoj nagradi, kako za Vas, tako i za cijelu Hrvatsku, te koristim priliku da Vam čestitam i na ostvarenim standardima u Vašem prekrasnom Umagu. Svojim primjerom i radom dokazujete kako se jedan grad može pretvoriti u pravu malu zajednicu u kojoj vrijedi pravilo jednakih mogućnosti za sve.“ poručio je Skaka.

Gradonačelnik Umaga je upoznao kolegu Skaku s kulturom, poviješću i znamenitostima našeg multietničkog i multikulturalnog Umaga. Predstavljeni su i strateški razvojni  projekti, razgovaralo se o Europi i mogućnostima europskih fondova te raspravljalo o visokim umaškim standardima kada je u pitanju obrazovanje te skrb o odjeci i umirovljenicima. Nadalje, predstavljen je i bogati kulturno-umjetnički ljetni program Grada Umaga te manifestacije u organizaciji udruga i nacionalnih manjina.

Službeni je prijem u sarajevskoj Gradskoj vijećnici zaključen razmjenom darova te prijateljskim obećanjem da će se kolege Bassanese i  Skaka prvom prilikom sresti u Umagu.

Obavijesti

Sve obavijesti RSS

Novosti

Sve novosti RSS

Događanja

Sva događanja RSS