Ured gradonačelnika Grada Umaga, 52470 Umag, Giuseppe Garibaldi 6, P.P. 101

Besplatni telefon: 0800-200-145

tel. © (++385) 052/702-953; 052/702-900 fax:052/741-967

e-mail: ured-gradonacelnika@umag.hr

Start-up akademija: vodič za uspješno vođenje posla

16.,17. i 18.01.2018., od 16:00 sati, POU "Ante Babić" Umag

 

Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Kroz trodnevnu edukaciju savladat ćete osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će vam biti korisne u vašem budućem uspješnom poslovanju.

Sadržaj programa:

Pametno poslovno planiranje – savladajte poslovni plan: stavite na papir i evaluirajte svoju poslovnu ideju.

Što trebam znati prije nego što postanem poduzetnik – odgovori na brojna pitanja koja nemate gdje pročitati i nikoga za upitati poslušajte u ovom predavanju.

Kako prezentirati poslovnu ideju – pripremite se za prezentaciju svog projekta investitorima i poslovnim partnerima. Otkrijte kako u malo vremena mnogo reći i prodati svoju ideju dok je ona još uvijek samo u vašoj glavi.

Digitalizacija poslovanja i prodaje – kako prodati online, kako se uspješno uhvatiti u koštac s digitalnim marketingom, kako napraviti web stranicu saznat ćete u ovom predavanju.

Pogodnosti za poduzetnike – potpore, krediti za poduzetnike, potporne institucije i savjetodavna potpora – saznajte gdje ih tražiti, koga pitati i kako iskoristiti sve što vam se nudi.

 

Ove teme predstavit će vam stručnjaci iz prakse kroz dinamične edukacije i radionice. Nakon svakog predavanja slijedi networking namijenjen individualnom savjetovanju kako biste dobili odgovore na pitanja koja se ne usuđujete postaviti pred publikom. Više informacija o predavačima i terminima pronađite na službenoj stranici projekta Start-Up akademija.

Prijave su otvorene do 15.01.2019.

Prijaviti se možete putem linka u nastavku: https://goo.gl/forms/gFiky1XwcMCYl7ko1

Nositelj: Start-up Udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanje maldih Fažana

Partner: Agencija za razvoj Grada Umaga RAZUM;   

 

Obavijesti

Sve obavijesti RSS

Novosti

Sve novosti RSS

Događanja

Sva događanja RSS